Algemene voorwaarden

 

 

Bestelling 
Indien u bij ons een bestelling plaatst ,gaat u akkoord met de door ons gehanteerde verkoopsvoorwaarden. Voordat u bestelt, dient u kennis te nemen van de verkoopsvoorwaarden die op deze pagina toegankelijk zijn. Als u hierover vragen hebt, kunt u altijd per e-mail contact met ons opnemen: kapsterke_steffie@hotmail.com

Betaling
Alle priizen zijn inclusief btw en exclusief verzendingskosten.
U kunt bij Little Lissy betalen door:

-het bedrag over te maken op  Rekeningnummer BE07001612088466              BIC GEBABEBB t.a.v.Gassesmet Stefanie 

-via overschrijving
-contant bij afhaling
-bancontact

Bezorging
De verzendkosten zijn 4€ vanaf een bestelling van 30€ zijn de verzendkosten gratis  . De verzendkosten voor Nederland bedragen 8€ .Grote bestellingen worden in doos verstuurd kleine in bubbelenveloppes alles word goed verpakt zodat het niet beschadigd kan worden.

Klachten
Klachten? Laat deze dan zo snel mogelijk weten via mail. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.Info@littlelissy.be


privacy


Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van de bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.


Verzakingsrecht retourneren


De klant heeft het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikelen zonder betaling van boete of opgave van motief. Dit dient te gebeuren binnen de 14 kalenderdagen na levering van de producten. De transportkosten voor het retourneren vallen ten laste van de koper.


Risico van verzending

Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de post. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.

 

Kwaliteit
De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en de kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook invloed op.


Schade aan derde


Little Lissy is ook niet verantwoordelijk voor ongevallen, schade aan derden aangericht door een product gekocht bij Little Lissy.

 

Haarspeldjes
Laat de haarspeldjes nooit zitten bij het slapen gaan haal ze steeds uit . Ga ook niet zwemmen met de speldjes of douchen

© 2016 - 2024 Little Lissy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel